MONOPORCIJE

Déjà-vu

Desert na bazi biljnog vrhnja. Tamna čokolada s 55% kakaa, preljevom od naranče s komadićima naranče na prhkoj košarici. Glazura na bazi kakaa.

Kava

Desert na bazi mliječnog vrhnja. Vanilija i kava s karamelom i preljevom od višnje. Glazura s mljevenom kavom, ukrašena zrncima kave i štapićem od mliječne čokolade.

Make a wish!

Desert na bazi kreme od vanilije, mliječnog i biljnog vrhnja. Kikiriki i mliječni karamel s preljevom od tamne i mliječne čokolade s komadićima kikirikija.

Lješnjak

Desert na bazi biljnog vrhnja s bijelom čokoladom. Lješnjak u kombinaciji vafla i crnog biskvita s preljevom i komadićima čokolade. Glazura od mliječne čokolade s komadićima lješnjaka u prhkoj košarici s bademom.

Mozaik

Desert na bazi mliječnog vrhnja. Mozaik naranče i badema stopljen s preljevom od karamela i komadićima keksa. Glazura s koricama limete, limuna i naranče.

Pistachio

Desert na bazi biljnog vrhnja s bijelom čokoladom. Čokoladni biskvit i pistacije u prhkoj košarici od badema s čokoladnim preljevom. Glazura s komadićima pistacije.

Chocolate Dream

Desert na bazi mliječnog vrhnja. Kombinacija mliječne i bijele čokolade ispunjena preljevom od jagode. Glazura od čoko-lješnjaka, ukrašena komadićima kakaa i šeširićem od bijele čokolade.

Apple Rouge

Desert na bazi biljnog vrhnja. Mousse od mliječne čokolade i lješnjaka te insert od jabuke u prhkoj košarici. Crvena glazura ukrašena bijelim crumbleom.

Snow Coconut

Desert na bazi mliječnog vrhnja punjen čoko-lješnjakom i kokosom. Insert od mliječne čokolade na smeđem biskvitu. Preljev od bijele čokolade.

Say Cheese!

Desert na bazi biljnog vrhnja. Biskvit s krem sirom.

Dark Mint

Desert na bazi mliječnog vrhnja punjen mousseom od tamne čokolade. Insert od mente na tamnom biskvitu. Glazura od tamne čokolade.

Dark & Mango

Desert na bazi biljnog vrhnja punjen mangom i mousseom od tamne čokolade. Insert pire od manga.

Amber

Desert na bazi biljnog vrhnja punjen mousseom od amber čokolade. Insert od jabuke na biskvitu od badema, obložen crumbleom.

La Belle Poire

Desert na bazi biljnog vrhnja, punjen mousseom od bijele i tamne čokolade. Insert pire od kruške. Glazura od kruške.

Mystic Raspberry

Desert na bazi biljnog vrhnja punjen malinama, s posipom od maka. Bijeli biskvit s makom.

La Belle Vie

Desert na bazi mliječnog vrhnja. Snježno bijela vanilija i preljev od šumskog voća. Glazura od šumskog voća.

Karamel

Desert na bazi mliječnog vrhnja. Mliječna čokolada i lješnjak s preljevom od šumskog voća u glazuri s okusom karamela, ukrašen štapićem od mliječne čokolade.

Badem

Desert na bazi biljnog vrhnja s bijelom čokoladom. Badem i čokoladni biskvit s preljevom od kikirikija u prhkoj košarici s bademom. Glazura s cijelim bademom i listićima.

hrHR