O NAMA

Pomno birani sastojci, izvorne recepture te kvalitetna izrada sinonim su naših prepoznatljivih slastica.

Osmišljavajući zanimljive kombinacije sastojaka torti i monoporcija, često pobjegnemo na nezaboravno putovanje u svijet okusa. Čak i onim suzdržanijim članovima našeg tima teško polazi za rukom ne zaljubiti se u romantične note naših pralina.

Moderato slastice pružit će vam trenutak intenzivnog zadovoljstva, savršenu ravnotežu okusa te vas, barem na trenutak, odvesti u jednu sasvim drugačiju dimenziju, u kojoj naše slastice postaju mjerna jedinica za užitak.

Tradicija

Njegujemo dugogodišnju tradiciju koja se temelji na ljubavi i posvećenosti slastičarstvu.

Moderato slastice od samih početaka činile su sastavni dio brojnih svečanosti, proslava te specijaliziranih evenata, a ubrzo su postale prepoznatljive diljem Hrvatske pa i šire.

Na upit vlasnika restorana, hotela i drugih ugostiteljskih objekata koji su željeli naše slastice približiti svojim gostima, osmislili smo proizvode prilagođene novim zahtjevima tržišta i tako je nastao Moderato program duboko smrznutih deserata.

Naše duboko smrznute slastice zadržavaju izvornu, gotovo netaknutu svježinu. Karakterizira ih ručni rad i posvećenost svakom detalju izrade, kao i finalnom izgledu.

Proizvodnja

Prilikom proizvodnje Moderato slastica koristimo isključivo najkvalitetnije sastojke, a izrađujemo ih prema vlastitim recepturama, koje neprestano obogaćujemo novim kombinacijama okusa.

Svaki naš proizvod jedinstvena je rapsodija okusa, a prilikom izrade vodimo računa o svakom detalju.

Proizvodnja monoporcija dosta je složenija od proizvodnje drugih slastica. U svakoj monoporciji imamo različite okuse koji se savršeno nadopunjuju i vašem nepcu pružaju nezaboravan užitak.

Pratimo najnovije trendove u slastičarstvu, educiramo se te idemo na brojne sajmove.